Wesele i  ślub - Portal weselny - Porady, ciekawostki, baza firm.
22 października 2017, Abercjusza, Filipa
STRONA GŁÓWNA REKLAMA REGULAMIN PRACA KONTAKT PARTNERZY NEWSLETTER
ARTYKUŁY
moda ślubna
wydarzenia
prasa ślubna
formalności
obyczaje
organizacja wesela
koszty ślubu
wieczór kawalerski
wieczór panieński
podróż poślubna
księga imion
ciekawostki
kulinarnie
zabawy weselne
sondaże

BAZA FIRM
suknie ślubne
akcesoria ślubne
bielizna ślubna
catering
cukiernie
dekoracje weselne
fotografia
garnitury
jubilerzy; biżuteria
konsultanci ślubni
kwiaciarnie
limuzyny
noclegi
obuwie ślubne
oprawa muzyczna
podróż poślubna
prezenty ślubne
przewóz gości
restauracje
salony fryzjerskie
salony kosmetyczne
szkoły tańca
trunki i napoje
videofilmowanie
zaproszenia
USC

GALERIE śLUBNE
Suknie ślubne
Garnitury
Bielizna
Limuzyny
Biżuteria
Fotografia ślubna
Bukiety ślubne

OGŁOSZENIA
sprzedam
kupię
dam zamienię

Weselne menu z żurawiną amerykańską

Suknia biała, ecru czy w bardziej ekstrawaganckim kolorze? Wielkie przyjęcie czy toast w ogrodzie? Młoda para decydująca się na ślub staje przed wieloma takimi dylematami. W ferworze przygotowań do ślubu wybór weselnego menu pozostaje jednym z najbardziej newralgicznych tematów, a sprawne ułożenie kolejności i rodzaju dań jest kluczem do udanego przyjęcia. Żurawina amerykańska nada nadzwyczajny charakter każdej potrawie, a swoim rubinowym kolorem przełamie biel weselnej kolorystyki. 

Zupa krem ze szparagów z liśćmi szpinaku

Roladki z soli i pora w sosie szafranowo-żurawinowym

Koktajle

Koktajle z nektarem z cranberries

 

 

 

Pałacowe potrawy na święta - Strudel gruszkowy

Pałacowe potrawy na święta poleca kucharz Pałacu Paulinum - Radosław Górczyński - Strudel gruszkowy.

Pałacowe potrawy na święta - Dorada w cytrusach

Pałacowe potrawy na święta poleca kucharz Pałacu Paulinum - Radosław Górczyński - Dorada w cytrusach.




Strona: 1

<- Wstecz Do góry